email :

laikisyspevia@gmail.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ για την απόλυση Συνδικαλιστή

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική απόλυση του συνδικαλιστή και υποψηφίου με την Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς , Γιώργου Αποστόλου.

Ο συναγωνιστής μας, όπως όφειλε σαν εκπρόσωπος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος (πρόεδρος του Συνδικάτου Τροφίμων-Ποτών Φθιώτιδας και μέλος της διοίκησης του Δ.Σ της Ομοσπονδίας που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ), δεν ενέδωσε στην πρόταση του εργοδότη να δεχθεί την πληρωμή των δεδουλευμένων έξι μηνών, μόνο για τον εαυτό του και να γυρίσει στη δουλειά , αλλά απαίτησε να εξοφληθούν όλοι οι εργαζόμενοι που για τον ίδιο λόγο κάνουν επίσχεση εργασίας.

Η προκλητικότατη πράξη της εργοδοσίας είναι αποτέλεσμα της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζουν μόνιμα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , έχοντας καρατομήσει τα εργατικά δικαιώματα προς όφελος της κερδοφορίας της πλουτοκρατίας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός καταγγέλλουμε απερίφραστα την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που οδηγούν τους εργαζόμενους σαν πρόβατα για σφαγή στο έλεος της εργοδοσίας.

Η τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη χρεοκοπία της χώρας δεν θα πτοήσει τους εργαζόμενους. Η «χρεοκοπία» συντελείτε ήδη μέσα από τις χιλιάδες απολύσεις , τη μείωση των μισθών και συντάξεων , τη μείωση των παροχών υγείας- πρόνοιας κλπ.

Η επίθεση της εργοδοσίας και της κυβέρνησης θα πάρει την απάντηση της από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους της περιοχής. Με την πάλη μας θα επιβάλλουμε την επαναπρόσληψη του συναδέλφου-συναγωνιστή , όπως και την αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων των εργαζόμενων.

Το μνημόνιο που προωθεί η κυβέρνηση αλλά και η αντιλαϊκή πολιτική που στηρίζουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται τον ευρωμονόδρομο της ΕΕ ( ΝΔ, ΛΑΟΣ , ΣΥΡΙΖΑ), είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και πρέπει να απαντηθούν απ το λαό στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση με την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης , τη μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει ώθηση στο λαϊκό κίνημα έτσι ώστε ο λαός μας να συνειδητοποιήσει τη δύναμη του και να επιβάλλει το δίκιο του.

Οι εκλογές στις 7 Νοέμβρη , αποτελούν μια πρώτη ευκαιρία να μαυρίσουμε τους υπεύθυνους για τα προβλήματα του λαού , να αναδείξουμε δυνατή και αξιόμαχη τη Λαϊκή Συσπείρωση.

· Μαχητική ψήφος στην κάλπη της Κυριακής υπέρ της Λαϊκης Συσπείρωσης

· Με το ΠΑΜΕ στους αγώνες που έρχονται αμέσως μετά για την απόκρουση της αντιλαϊκής επίθεσης.

,Λαμία 3 Νοέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου